Шукають наступну «Міс Україна-Всесвіт»

Національний комітет «Міс Україна-Всесвіт» та телеканал «Інтер» оголосили відбірковий кастинг для дівчат на участь у конкурсі «Міс Україна-Всесвіт-2007».

Як повідомили у комітеті «Міс Україна-Всесвіт», до них уже надійшло близько 100 заявок,  але очікують, що їх буде до двох тисяч.
Аби потрапити на конкурс, як запевняють у комітеті, дівчатам не обов’язково бути професійними моделями. Але для всіх вимоги такі: вік від 18 до 27 років, гарний зріст, пропорційна фігура, цікава і яскрава зовнішність, володіння англійською мовою. Крім того, претендентки повинні мати українське громадянство, бути незаміжніми і бездітними. Охочі можуть надсилати свої заявки – з двома якісними фотографіями (на весь зріст у купальнику та портрет) до 1 лютого 2007 року на електронну пошту [email protected] або за адресою: вул. П.Запорожця, 11а, оф. 86, Київ, 02125.
 Протягом грудня – січня Національний комітет проведе ще й виїзні кастинги у містах-мільйонниках України. Розпочнуть цей тур у Чернівцях – на батьківщині представниці України на «Міс Всесвіт-2006» Інни Цимбалюк, якій вдалося увійти до двадцятки найкрасивіших дівчат планети.
Наприкінці січня у Києві відбудеться великий кастинг, де оберуть 50 претенденток, які й змагатимуться за вихід до фіналу. «Міс Україна-Всесвіт-2007» визначать у квітні.