«Україна» підкорилася Козловському

Завтра у Національному палаці «Україна» відбудеться перший сольний концерт Віталія Козловського.

Найбільшим святом для Віталія буде те, що концерт відвідає його мама. У понеділок вона прилетіла з Італії. Співак не бачив її півтора року.
Козловський організовує шоу за власні кошти. «У мене немає спонсорів, квартири і машини, – каже він. – Але я щасливий тим, що вкладаю гроші у власну справу. Коли у мене з\'являться дружина і діти, вони будуть на першому місці. А зараз я живу творчістю».
На концерті передбачено багато сценічних несподіванок, які загалом мають створити яскраве шоу. У виступі Козловського братимуть участь навіть повітряні гімнасти. Режисер концерту – Антоніна Ноябрьова. Віталій заспіває одну пісню разом із дівочим дуетом «Milos». Каже, для того, аби підтримати молодих виконавців. Подивитися шоу запросили безпритульних дітей.
На двох екранах збоку від сцени транслюватиметься відео з домашнього архіву Козловського. Співак розповідає, що життя артиста є дуже складним. «Найважче – залишитися собою, – відверто каже він. – Друзі дитинства запевняють, що я не змінився. І не ображаються, коли у мене на них немає часу. Просто раді, що я досяг того, до чого так довго йшов. А нові друзі, які повсякчас нав’язуються, незадоволені».
Козловський каже, що всі пісні у нього автобіографічні, бо їх створюють композитори-друзі. Намагається також писати сам. «Але поки що під мою музику хочеться або спати, або плакати». Козловський весною поїде в тур Україною. А на «Євробачення» збирається через рік.