Телекамери зафіксували двох «бійців»

Як відомо, 7 грудня в сесійній залі Київради сталося побоїще, в якому постраждало кілька депутатів. За цим фактом Шевченківське райуправління міліції порушило кримінальну справу: за статтею 296 частиною 2 – грубе порушення громадського порядку, скоєне групою осіб, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом. Винні у бійці можуть бути покарані терміном на 4-5 років. Якщо, звісно, доведуть їхню причетність до такого неординарного заходу.

– Міліція виконала всі необхідні слідчі дії. Уважно вивчила плівки, на які ТРК «Київ» знімало сесію, – каже начальник Центру громадських зв’язків ГУ МВС України в місті Києві Володимир Поліщук. – На них дуже добре видно двох осіб, які вчиняли бійку. Правоохоронці встановлюють їхні особи. Опісля справу буде передано до столичої прокуратури.
– Володимире Петровичу, подейкують, що в бійці активну участь брали й охоронці підрозділу «Титан». Як би ви прокоментували таке твердження?
– Державна служба охорони «Титан» має угоду з Київською міськдержадміністрацією про несення служби всередині приміщення. До сесійної ж зали Київради їм вхід заборонено. Тому титанівці там просто не могли бути.