Аліна Гросу приховує творчі плани

11-річна Аліна Гросу презентувала четвертий повноцінний альбом «Хочу шалить!» та DVD-збірку своїх одинадцяти відеокліпів. Присвятила Аліна альбом тим, хто переживає першу закоханість. «Я вже не дитина, але і не доросла, – каже співачка. – Я – тінейджер».

Аліна Гросу на презентації була у блискучій короні, прикрашеній дорогоцінним камінням. Співачка навчається у шостому класі київського ліцею «Гранд» на вулиці Жилянській. На презентацію завітав не тільки її клас, а й фан-клуби із Харкова і Донецька.
За вісім років своєї творчої діяльності Аліна випустила платівки «Разом зі мною» (2000), «Бджілка» (2002). Минулорічний альбом «Море волнуется» був проданий «золотим» накладом у 75 тисяч екземплярів.
Гросу працює тільки з найкращими кліпмейкерами і композиторами. Ролики їй знімають Максим Паперник, Андрій Новоселов, Алан Бадоєв та інші. До нового альбому артистки ввійшло дванадцять композицій таких авторів, як Руслан Квінта, Ірина Білик, Геннадій Крупник, Віталій Куровський, Діана Гольде.
Руслан Квінта працює з Аліною найдовше – шість років. Каже, вона дуже швидко росте – і як людина, і як творча особистість.
Дві  пісні – «Деды Морозы» и «Хочу шалить!» – написав новий для Гросу автор Борис Таршис.
– З Аліною легше працювати, ніж з Могилевською, – каже він. – Дівчинку легше вмовити заспівати так, як мені хочеться. А Наталка, поки на неї не накричиш чи не грюкнеш дверима, не слухається. Або я геніальний педагог, або Аліна – й справді одна з найприємніших у спілкуванні українських співачок. Чи, може, вона просто асоціюється у мене з моєю донькою Мілою, якій тринадцять років.
Продюсер Аліни Гросу – її мама Ганна. Борис Таршис каже, що з Аліною любить спілкуватися більше, ніж з її мамою. У Аліни три брати: два двоюрідних і рідний Роман. Йому 24 роки, займається бізнесом – виробляє меблі.
У маленької співачки майже не залишається часу на друзів. «Якщо назву свою найкращу подружку, всі інші образяться», – каже вона. Ще жаліється, що мама не дозволяє їй бешкетувати. Вдома Аліна співає пісні Крістіни Агілери, Мадонни, Брітні Спірс. «Про творчі плани не говорю, бо потім вони завжди зриваються», – резюмує Аліна.