Інвестор стане власником

Головне управління комунальної власності КМДА оголосило конкурс із залучення інвесторів для реконструкції п’яти нежитлових будівель комунальної власності.

Йдеться про будинки на Михайлівському провулку, 21/13-в у Шевченківському районі загальною площею 1,1 тис. кв. м, по вулиці Братській, 1/9-а в Подільському районі площею 919,9 кв. м, на вулиці Великій Житомирській, 19-а в Шевченківському районі площею 1,5 тис. кв. м, на вулиці Жилянській, 26-а в Голосіївському районі площею 385 кв. м і на вулиці Політехнічній, 5-а в Солом’янському районі площею 2,1 тис. кв. м. За умовами конкурсу, інвестор має фінансувати всі витрати, пов’язані з проектуванням і будівництвом об’єкта.
Переможець конкурсу має за власний кошт відселити орендарів із приміщень, що підлягають реконструкції, а також сплачувати земельний податок до введення об’єкта в експлуатацію, після чого інвестор оформляє право власності на нього, передавши до комунальної власності рівнозначні приміщення площею не меншою, ніж була до реконструкції. Серед додаткових умов – впорядкування прибудинкової території, облаштування паркінгів і отримання згоди орендарів на реконструкцію будівлі. Конкурсні пропозиції приймаються до 24 грудня.