Створено унікальну систему субсидій

«Необхідність підвищення комунальних тарифів розуміють усі політичні сили Київради», – в ефірі одного з телеканалів заявив заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий.

БЮТ і «Наша Україна» голосували на сесії за делегування міському голові доручення відпрацювати сітку підвищення тарифів, механізм субсидій і його впровадження. Я був свідком погоджувальної ради, і хочу вас запевнити, що той же самий Дмитро Андрієвський (голова фракції «Наша Україна» в Київраді), і ті ж самі депутати, які зараз виступають і спекулюють на тарифах, розуміючи, що це болюче питання для киян, казали таке: «Ми готові проголосувати. Але просимо вас, Леоніде Михайловичу, взяти на себе цей  непопулярний крок», – зазначив О.Довгий.
За словами секретаря Київради, у   Києві створено унікальну систему субсидій та відпрацьовуються додаткові механізми захисту незахищених верств населення. «Думаю, що міський голова протягом наступного місяця, коли вже підвищаться тарифи, буде ще вносити корективи в бік зменшення тарифів для деяких незахищених верств населення. Буде залучено якісь додаткові механізми. І кияни мінімально відчують на собі підвищення тарифів», – запевнив О.Довгий.