Музей буде на вулиці Гончара

Іван Михайлович БОГОРАДИЧ із Подільського району належить до покоління шістдесятників і хотів дізнатися, чи планують у музеї Києва створити куточок або експозицію, присвячену цьому періоду. Якщо так, то коли і де.

Згідно з розпорядженням КМДА №1631 від 14 листопада цього року на виконання рішення Київської міської ради №177/3268 «Про надання дозволу Музею історії міста Києва на створення філії – Музею шістдесятництва» від 9 березня 2006 року з метою збереження, дослідження та популяризації пам’яток, які висвітлюють унікальний творчий доробок шістдесятників, Головному управлінню культури і мистецтв КМДА доручено оформити згідно з чинним законодавством передачу фондів музею від громадської організації «Музей шістдесятництва» та забезпечити виконання ремонтно-реставраційних робіт і оснащення обладнанням для створення експозиції приміщення загальною площею 310,4 квадратних метра на першому поверсі будинку №33-а на вулиці Олеся Гончара.
Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.