Діви притягують гроші

Популярний журнал «Форбс» спробував з’ясувати, який знак зодіаку притягує гроші. Виявилося, що до списку найбагатших людей світу входить найбільше тих, хто народився під знаком Діви.

Майже вісімдесят із понад шестисот мільярдерів відзначають свій день народження у період між 23 серпня і 22 вересня. На думку астрологів, саме риси, властиві людям, що народилися на світ під цим «жіночним» знаком, допомагали бізнесменам заробляти статки. На думку знавців зоряних сфер, народжені під знаком Діви працелюбні, рішучі, уважні до деталей і володіють аналітичним складом розуму – тобто всіма необхідними для успішного бізнесмена якостями.
А ще стверджують астрологи, для людей цього знаку головним є досягнення ідеального результату своєї діяльності, а не просто заробляння грошей. Вони щасливі, коли  можуть займатися справою, корисною й для інших.
 Інші знаки зодіаку теж представлені у списку мільярдерів,  Приміром, 8 відсотків з них є Овнами. Під цим агресивним знаком народилися Стів Балмер із Microsoft і засновник IKEA Інгвар Кампрад.
Найяскравішим представником породи ідеалістичних Водоліїв, на яких теж припадає 8 відсотків мільярдерів, є Опра Вінфрі. А найбагатша людина в світі Білл Гейтс народився під знаком Скорпіона. До речі, астрологи помітили ще одну цікаву деталь: Скорпіони завжди успішні, бо вони використовують усю свою чарівність, щоб примусити вас робити те, чого хочуть вони самі, а не ви. Прикладом цього може бути та ж програма Windows. Люди в усьому світі ненавидять цю систему, проте купують її.
Найрідкісніший знак серед мільярдерів – Стрілець. На людей, що народилися між 22 листопада і 21 грудня, припадає у списку багатіїв планети всього 6 відсотків. За словами астрологів, люди, народжені під цим знаком, часто бувають неорганізованими й недбалими. Вони не звертають уваги на дрібні деталі й більше за інших покладаються на успіх. Зате ці недоліки вони компенсують за рахунок своїх творчих здібностей. Найвідомішим представником цієї групи є кінорежисер Стівен Спілберг.
Якщо вам не пощастило народитися під знаком Діви, не варто сумувати. Шанси на успіх є у всіх.