Зникла Марія Бурмака

Схоже, в українському шоу-бізнесі назрівають серйозні хвилювання. Загадково зникла Марія Бурмака. 18 листопада співачка разом зі своєю командою залишила межі України і відправилася до Єгипту. Там планувала провести  три концерти. 20 листопада Бурмака разом із музикантами мала продовжити роботу над новим альбомом у звукозаписуючій студії. Однак в Україну співачка не повернулася дотепер.

Аби прояснити ситуацію, ми зателефонували на мобільний телефон директора пані Бурмаки Віталія Пастуха. У слухавці почувся схвильований голос.

– Щось конкретне поки що не можу сказати, – вимовив пан Віталій. – В Україну група повернулася 20 листопада. Музикантів зустрічав  в аеропорту Бориспіль.  Дуже здивувався, коли серед них не побачив Марії. Вони мали дуже розгублений вигляд. Як  мені пояснили, за нею зранку заїхав автомобіль. Марія обіцяла бути до початку реєстрації в аеропорту, але так і не з’явилася. І на телефонні дзвінки не відповідала. Що з нею і де вона, музиканти не знають.  Телефон Марії вимкнено чи перебуває поза зоною дії мережі.

Одразу ж по прильоту на Батьківщину звернулися до бориспільської міліції. Там переконали: після зникнення людини за законом треба ждати три доби. А вже потім подавати відповідну заяву.

– Пане Віталію, а до відділу оперативного реагування Міністерства закордонних справ ви зверталися за допомогою?

– У мене дуже багато доволі впливових друзів. Вони, так би мовити, приватним способом розшукують зниклу Марію.

На відміну від директора співачки, ми все ж зателефонували до прес-служби МЗС. На тому кінці дроту відповіли, що конкретною інформацією з даної пригоди не володіють, проте в міністерстві роблять все необхідне, аби дізнатись про долю української громадянки.