Мова об’єднає нас

Урамках відзначення Дня української писемності та мови в Колонній залі КМДА  урочисто вшанували достойників, які зробили вагомий внесок в утвердження державного статусу української мови, збагаченню загальнолюдських моральних цінностей та формуванню національної свідомості і людської гідності.

До відзнаки Київського міського голови було представлено сімдесят працівників книговидавничої справи, культури, освіти, науки і мистецтва, засобів масової інформації, громадської діяльності та релігійної сфери. Зокрема нагороди отримали драматург Василь Неволов, учитель української мови і літератури Київського економіко-правового ліцею Ірина Радченко, професор Київської духовної семінарії Іван Швець, колишній «Вечірківець» відділу новин та соціальних проблем Микола Чіпко.

Вручивши нагороди, заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий сказав: «Міська влада висловлює глибоку вдячність тим, хто щодня своєю роботою та навчанням сприяє розвитку української культури та духовності, формуванню національної свідомості та засад патріотизму».