Універмаг реконструюють

Володимир Григорійович ВАСИЛЕНКО із Дніпровського району мешкає поблизу Ленінградської площі і часто за покупками ходить до універмагу «Дарниця», який хоча, здається, й змінив власника, але й давно не ремонтувався і має досить непривабливий вигляд. Чи не час уже було б у ньому зробити хоча б так званий косметичний ремонт.

Як повідомили у ВАТ «Універмаг «Дарниця», її засновники вирішили реконструювати будівлю торгового центру, який кияни знають і пам’ятають, як районний універмаг. Окрім реконструкції, планують розширити і надбудувати існуючу будівлю під торгово-офісний центр, в якому будуть розташовані об’єкти соціального призначення.  До наявних чотирьох поверхів компанія має намір додати ще три. Для цього у ТАС-Комерцбанку ВАТ оформило кредитну лінію на 25,25 мільйона гривень. Реконструкцію з добудовою планують здійснити протягом року.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.