Трамвайну колію демонтують

Іван Петрович РОЗТАБАРА із Дарницького району схвально поставився до повідомлення у «Вечірці» про розширення проїжджої частини Харківського шляхопроводу, але, коли з понеділка трамваї почали ходити однією колією, як і інші пасажири, відчув певні незручності. Тому нашого читача цікавить чи довго так триватиме.

Як повідомили у КП «Київпастранс», з понеділка його співробітники розпочали роботи по розширенню проїжджої частини Харківського шляхопроводу, якими передбачено зняття на ньому однієї трамвайної колії й організація реверсивного руху на цій ділянці за допомогою світлофорів на під’їздах до неї. Завдяки цьому шляховикам вдасться розширити проїжджу частину на одну смугу. Після закінчення дорожніх робіт на шляхопроводі, які планують здійснити за кілька днів, працюватимуть три смуги у бік Харківського масиву і дві – до Ленінградської площі. Остаточно трамвайне сполучення на Харківському шляхопроводі  планують ліквідувати після зведення підземного тунелю, передбаченого проектом будівництва Дарницького вокзалу.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.