На пам’ять прихопила «термін»

Вони зустрілися напередодні. Чоловік і жінка романтичну вечірку провели в кав’ярні. А потім, як водиться, нова знайома опинилася в ліжку чоловіка. На ранок першою прокинулася жінка. Її «коханий»  ще дивився  солодкі сни. Аби не заважати кавалеру відпочивати,  пані прихопила його мобілку та й подалася геть.

Прокинувшись, пограбований плейбой одразу ж зателефонував правоохоронцям. Описав прикмети зниклої подружки. Через деякий час співробітники карного розшуку четвертого територіального відділку міліції Солом’янського райуправління внутрішніх справ Києва затримали підозрювану особу. Як з’ясувалося,  недешевий мобільний телефон вона уже встигла подарувати своїй доньці.

Певна річ, пані має право захищатися й висловити власну версію щодо прихопленої речі. Мовляв, узяла на пам’ять про  чудово проведену ніч… Проте, як повідомила прес-офіцер ЦГЗ  ГУ МВС України в місті Києві Ірина Біба, жінці пред’явлено звинувачення в скоєнні злочину, що кваліфікується статтею 185 Кримінального кодексу України – таємне викрадення чужого майна. Такі дії караються позбавленням волі від трьох до п’яти років.