Чи не забудують парк?

Надія Петрівна ПЛИСОВА із Святошинського району мешкає неподалік парку «Юність», територія якого раніше була значно більшою, але частину її забудували багатоповерхівками. Нині говорять про реконструкцію парку, от наша читачка й непокоїться, залишиться тут зелена зона, чи під виглядом впорядкування її просто забудують.

Як повідомили в ГоловАПУ, цього тижня архітектурно-містобудівна рада Києва загалом схвалила проект реконструкції і впорядкування парку «Юність», розроблений ВАТ «УкрНІІінжпроект» на замовлення Святошинської районної ради, за умови його доопрацювання. Ним передбачено облаштування входів до парку, головний з яких буде прикрашений логотипом, та зведення на центральній площі фонтана. А в самому парку збудують дві альтанки, облаштують дитячі майданчики, реконструюють будинок садівника, системи водопостачання для поливу зелених насаджень. Поблизу парку планується також передбачити місця для паркування автомобілів і розміщення об’єктів громадського харчування. Окрім реконструкції та впорядкування парку ніякого будівництва на його території не вестимуть.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.