Космічний поцілунок

Під час зйомок новорічного шоу «Зоряні канікули» призер «Євробачення-2006» Діма Білан став прилюдно цілуватися з Тіною Кароль. За сюжетом, українська співачка грає роль дівчинки Маші з планети Земля. А її коханого Фортіано із сузір’я Гончих Псів – Діма Білан. Молоді люди зустрічаються на «Космобаченні». Борються за головний приз, закохуються і…

Така історія завершується найпалкішім у Всесвіті поцілунком. На останніх дублях Маша-Тіна Кароль нервувала і просила режисера зняти фінал без дублів. А Фортіно-Білан кепкував: «Ти вже визначилася, яким буде поцілунок: італійським чи французьким?» За п’ять хвилин до зйомок режисер Семен Горов припинив «амурну філософію» і наказав: «Щоб від вас загорівся цілий світ». Після першої спроби Діма зашарівся і, дивлячись на Тіну, заспівав «Чужие губы тебя ласкают». А перед другим дублем нагадав присутнім про свою московську наречену: «Вам смішно, а мене Лєнка вб’є!» На четвертій спробі, так здалося не лише знімальній групі, поцілунок затягнувся до непристойності.

Тіна Кароль: «Це був мій перший поцілунок перед усією знімальною групою. Знаєте, адже був різного роду негатив і плітки після «Євробачення». Мені переказували про ворожість Діми до мене, а йому  – про мою. Насправді, ніякого негативу не було. Гадаю, що це взаємно. Не можу сказати, що між нами так відразу розгориться роман, але момент був дуже інтимним. Не виключаю того, що після таких миттєвостей шляхи людей переплітаються. Адже шляхи Господні несповідимі...»

Діма Білан: «Це просто фантастика. Для мене ці зйомки були надзвичайним задоволенням. Насправді, це – космічне море вражень! А Тіна дуже мила, приємна і красива дівчина».