«Коли кохаєш – літаєш!»

Саме під таким девізом проходила праця над новим відео Віталія Козловського «Лавина». Майже два місяці Віталій працював над цією піснею на студії і тиждень вивчав складні трюки для кліпу. І ось нарешті у столичному клубі «Фаберже» відбулася презентація кліпу.

«Я зміг передати свої думки, Любомир (режисер) та Олексій (оператор) змогли показати їх, як я хотів!» – коментує Віталій. Сюжет кліпу автобіографічний. Вже будучи відомим співаком, він зустрічає своє перше кохання на одній із своїх автограф-сесій. Але дівчина – героїня кліпу, не впізнає його. Він для неї – улюблений співак, артист… «Для мене дитячі емоції та почуття найщиріші! Саме тому не хотів показати банальну історію між дорослими людьми. Я пригадав своє дитинство: у ньому була історія справжніх емоцій та почуттів! Саме ця історія стала основою кліпу «Лавина»!» Віталій зізнався, що хлопчик, який грає його самого в дитинстві, дуже схожий на нього, коли співак був у тому віці.

На презентації кліпу найуспішнішому учасникові проекту «Шанс» вручили вже другий за рахунком «Золотий диск». За три місяці платівка «Нерозгадані сни» розійшлася тиражем понад 50 000 ліцензійних копій. Нагадаю, що дебютний альбом Віталія теж став «Золотим». Альбом «Холодная ночь» розійшовся тиражем 60 000 копій за півроку. Не здивуюся, якщо третю платівку кумира українських дівчат спіткає та сама доля.

Ірина КВІТКА