Така смачна «Золота осінь»…

У міському Палаці ветеранів відбувся конкурс кулінарних виробів «Золота осінь».

40 ветеранів  представили страви з вирощених власними руками овочів та фруктів. Яких тільки наїдків не було на столах! Салати, пироги та торти, рагу, вареники та котлети і багато всякої смакоти, від одного лишень виду якої аж слинка котилася.

За окремим столом господині, які готують за рецептами «Вечірнього Києва» (на фото).

Галина Іванова разом із Ларисою Озеровою приготували салат із баклажанів.

– Завжди гостей пригощаю салатом, рецепт якого вичитала в улюбленій «Вечірці».  Хвалять.., – каже Галина Іванівна.

– Скуштуйте-но цвітної капусти з квасолею та оселедцем, – припрошує Надія Покальченко.

Ну як тут втриматися! Неможливо не відкусити хоча б шматочка від рибного пирога Люції Мальгінської, або не з’їсти рулетика з баклажанів Тамари Гонзи, котлетки з капусти Ніни Вовчук та картоплі в часниковому соусі від Віри Гаврилюк, а на десерт обов’язково треба скуштувати фаршированих родзинками яблук Жанни Злобіної.  А  салат «Грибна поляна», прикрашений «їстівним» пеньком, шкода навіть їсти, аби не зруйнувати красу на тарілці. Цей кулінарний шедевр приготувала Марія Конощенко.

Найкращих кулінарок редакція нагородила передплатою «Вечірнього Києва».

Конкурс організували заступник голови ветеранської організації Дніпровського району Людмила Грибова, директор міського Палацу ветеранів Григорій Глєбов, а фінансову підтримку надав благодійний фонд «Обпалені війною».