До щастя – 20 хвилин

У пристоличній Боярці, на виборчій дільниці № 52 територіального виборчого округу № 91 – із самого ранку працювали з великою завантаженістю. «Найпершим проголосував дільничний міліціонер Віктор Цимбал, – зауважує голова дільничної комісії Алла Хмара. – Певно, він і задав тон порядку й спокою».

Навіть пополудні, щоб потрапити на дільницю, треба було постояти в довгенькій черзі не менш ніж 20 хвилин. Біля входу, на подвір’ї середньої школи № 3, людей усе прибувало. «Хоч тут постоїмо в черзі, у магазинах уже черг нема», – сказала жінка поважного віку, яка прийшла із онуком. «Т-а-к, черга збільшується, – додала жінка поруч, оглянувшись назад. – Усі рвуться за щастям. Коли вже діждемось?»

На дільниці було аж 33 спостерігачі. Двоє – із зарубіжжя: з Російської Федерації – Андрій Гайсюк, із Сполучених Штатів Америки – Давид Форд. Були посланці й від багатьох партій, блоків – найбільш представницькі від «Нашої України», БЮТу, Комуністичної партії, «Регіонів», Партії зелених, представники від кандидатів на Боярського міського голову. До слова, на мера цього пристоличного міста балотувалося аж 17 кандидатів.

Розмовляємо з представницею Комуністичної партії Лідією Наталушко. вона стверджує, що зауважень з приводу ходу голосування нема. Такі ж враження і в юнака, який назвався Юрком, представника Партії зелених.

Ольга ГРИГОРЕНКО
м.Боярка