Чотири роки четвертого скликання

Закінчує свою каденцію нинішнє, четверте, скликання Київської міської ради. Що встигли зробити міські депутати за цей час? Про здобутки ради розповів її секретар, заступник Київського міського голови Володимир Яловий.

Загалом Володимир Борисович позитивно оцінив діяльність органу. І зізнався, що хотів би ще попрацювати з нинішніми колегами. Адже за чотири роки вони стали принциповішими, досвідченішими. У цій каденції Київрада безумовно діяла демократичніше. Особливо знаковим став для неї минулий рік. Про плідну роботу свідчать і 4760 важливих рішень щодо життя столиці, які міські депутати прийняли за останні чотири роки. Упродовж цього часу столиця залишається лідером серед регіонів України.

– З кожною каденцією міська рада діє більш професійно, – зауважив Володимир Яловий. – Прийнято дуже багато рішень, і не тільки тих, що належать виключно до компетенції міськради.

Найкращою похвалою Київраді є позитивні відгуки киян про ефективну діяльність депутатів. А їх незрівнянно більше, аніж обурення. Хоча лунає й критика на адресу деяких обранців. І рада намагається виправляти їхні помилки, враховувати громадську думку: депутати самотужки відмінили низку своїх рішень.

Чого ж чекати від Київради наступного скликання? Перш за все, за словами пана Ялового, її робота почнеться з політичних рішень. Бо, як і у Верховній Раді, різні політичні сили домовлятимуться про утворення коаліції та шукатимуть спільну мову із міським головою. А далі, сподіваємося, столичні депутати продовжать роботу на благо Києва.