Прийшов до МакДональдзу, а потрапив на фотовиставку

У ресторані МакДональдз, що біля станції метро Хрещатик, відкрито фотовиставку відомого спортивного фотографа Михайла Чернічкіна. Її присвячено ХХ зимовим Олімпійським іграм в Турині.

Понад сто фотографій: «Невгасимий вогонь», «Смак перемоги», «Не пощастило», «Уперед», «Зіткнення», «Надія є», «На фініші» та інші – відтворюють уже історичні туринські події. Серед героїв фотографій українські спортсмени і їхні суперники, арбітри, журналісти, уболівальники і навіть дві співробітниці компанії «МакДональдз Україна», які працювали в одному з олімпійських містечок. Відкриваючи виставку, президент Національного Олімпійського комітету України Сергій Бубка зазначив: «Проведення фотовиставки сприятиме просуванню олімпійських ідеалів і заохочуватиме людей до активних занять спортом. Приклад олімпійських атлетів, їхнє прагнення до перемоги, безумовно, надихне нашу молодь на особисті спортивні звершення».

Те, що фотовиставку відкрито у МакДональдзі, – не випадковість. Ця компанія як офіційний спонсор міжнародного Олімпійського комітету та партнер Національного Олімпійського комітету ініціює заходи, які сприяють просуванню переваг здорового і активного способу життя. Виставка триватиме до 31 березня. Її організатори сподіваються, що миттєвості спортивної боротьби, які так яскраво передані на фотографіях, додадуть відвідувачам бадьорого настрою, підсилять дух цілеспрямованості, прагнення до перемоги і вміння працювати в команді.