Родзинка сезону – ковбойські чоботи

Нестерпний холод, сніг чи затяжний дощ відбирають у нас сили, і ми з нетерпінням чекаємо на перші промені сонця. Весняно-літні жіночі колекції цього року, які минулого тижня було представлено в модних салонах світу, вже сповнені кольорами весняного сонця. Їхня цьогорічна особливість – елегантність, чуттєвість і фантазійність.

Своєрідна родзинка цього сезону – стиль «Дикий-дикий Захід». Витягайте із шафи старі ковбойські чоботи, до них – міні-спідничку чи улюблені джинси, і всі простори – ваші! Шістдесяті знову повертаються: окуляри від сонця, що закривають півобличчя, яскраві фарби, ультраміні. Болеро – коротенькі жакетики, що вузлом зав’язують на талії, з рукавами три чверті та глибокою горловиною, – знадобляться теплого вечора і на вечірці.

Справжнім фаворитом весняно-літнього сезону мають стати сукні всіх форм і варіацій. Жінкам пропонують одяг романтичного стилю, сукні з мереживом, етнічні мотиви, зокрема африканські, сукні-туніки, дуже багато льону, адже влітку все це набуде природної актуальності.

Щодо кольорів, то нині є три фаворити. По-перше, це так звані фарби землі – від теракотового до коричневого, по-друге, яскраві: червоний, блакитний, зелений, жовтий в поєднанні з білим і темно-синім і, по-третє, білий, а поруч з ним – «золотий». А фаворитом сезону буде білий колір з усіма своїми відтінками – від яскраво-білого до чуттєвих – бежевого та кремового.

Буває і так: модельєри пропонують одне, а вулична мода – щось зовсім інше. Сучасна європейська молодь керується гаслом «сам собі кутюр’є» і вдягається, орієнтуючись переважно на власний смак.

Ось і джинси були й залишаються абсолютною класикою сучасності. Вони комбінуються з усіма можливими кольорами та тканинами й доречні майже для будь-якої події. Джинси можна одягати, які завгодно – і кльош, і звужені, роздерті і потерті в стилі «панк», оздоблені бісером і вишивкою в стилі «хіпі». Головне – знайти «свої» джинси, в яких почуваєш себе зручно.