Із ресторану на стадіон

З цього тижня розпочалася нова спортивна акція від компанії «МакДональдз Юкрейн». Її присвячено Чемпіонату світу з футболу.

Кожному, хто зазирнув до ресторану швидкого обслуговування, пропонують заповнити анкету і… разом з українськими спортсменами вийти на футбольне поле Іспанії. Розповідає менеджер компанії «МакДональдз» Михайло Шуранов: «Супроводжуй футболістів на Чемпіонаті світу з футболу-2006!» (так називається акція). Її розраховано на прихильників здорового способу життя і на справжніх уболівальників. Оскільки спостерігати за грою краще не по телевізору, ми вирішили провести своєрідну лотерею. Все дуже просто. Скажімо, тато або мама під час обідньої перерви прийшли до нашого ресторану, випили кави або скуштували сандвіч Біг Тейсті™. Їм вручили анкету учасника акції. Треба заповнити її і кинути у скриньку. 15 квітня спеціальна комісія проводитиме розіграш і визначатиме, хто переможець».

Переможцям (дитина й один із батьків) надається право полетіти до Іспанії. Дитина матиме змогу провести свого футбольного кумира на поле і взяти участь в урочистостях. А потім приєднається до інших уболівальників і разом з ними підтримає українську збірну на початку змагань і сподіваємося, у фінальній грі.