Ціна мідного «Путіна» – 11 копійок

Схоже, що українці відтепер можуть не перейматися цінами на російський газ. А завдячувати цьому маємо керівникам Міжнародної асоціації слов’янської єдності імені Петра Столипіна, які випустили ювілейну монету з барельєфом президента Росії Володимира Путіна.

На думку керівника громадської ради України Валентина Халецького, тепер у високих кабінетах Білокам’яної мають по-іншому поглянути на свою сусідку Україну. До речі, Володимир Путін уже отримав ескіз монети, але  відповіді поки що не надійшло.

Монета хоч і не є обіговою валютою, проте її вартість із нинішніх 11 копійок може підскочити в тисячі разів. Чому б тоді саме «путінками» не розраховуватися з газовими магнатами?

Цей жарт не зовсім оцінив голова асоціації Меліков-Колчак. Натомість він запропонував для початку розраховуватися цими монетами з іноземними працівниками спецслужб, які, за якого словами, часто відвідують Україну.

На запитання журналістів, чи личить Києву карбувати монети із зображенням іноземних лідерів, тоді як такої честі удостоїлися лише троє українців (колишній та нинішній президенти, а також Юлія Тимошенко), автор «путінського» ескізу Лариса Корінь відповіла, що цим ми підвищуємо рейтинг України у світі.
«Розжитися» бодай однією «путінкою» мені так і не вдалося. Цікаво, скільки міді пішло на виготовлення «путінських» монет?