Научиличі

Юра, Крейда… А ви, шановні українці, не замислювались, чому так рідко і неохоче світова громадськість згадує сі славні періоди в історії земної цивілізації (400000000-60000000 років до Р.Х.)? Та тільки тому, що саме в сі героїчні часи, коли більшу частину планети покривали океани, праукраїнська першонація вже знайшла в собі сили відбрунькуватися від прадавньої раси Амонітів. Саме в Юрі, а згодом і в Крейді (які чудові давньоукраїнські слова!) сформувалося горде праукраїнське плем’я НАУЧИЛИЧІВ. Се була нація мореплавців і підводників!

Сьому є сила-силенна підтверджень. Походжаючи вестибюлем нашої київської станції метро «Університет», на одній із юрських мармурових плит я виявив… сліди НАУЧИЛИЧІВ у вигляді елементів ЛАБІРИНТНОГО орнаменту! Точнісінько такі зображення зафіксовано майже на всіх ТРИПІЛЬСЬКИХ посудинах, на вишитих сорочках і рушниках Івано-Франківщини тощо (див. фото 1).

Амоніти, белемніти і всі інші тупикові (неорійські) племена давно повимирали. НАУЧИЛИЧІ – ні! У своїй книзі «Утрирія» (К., 400002005 р.) я чітко показую, як НАУЧИЛИЧІ еволюціонували у ще розвинутіших ОСІДИЧІВ, далі – у СВАРОГІВ (ТУАРЕГІВ), ІВАНІВ (АЙНІВ), ЛЕЛЕГІВ, ПЕЛАСГІВ, ЕТРУСКІВ, СКИТІВ, ОРІЯН, УКРІВ… А все тому, що 60000000 року до Р.Х. легендарна цариця Наука (Навка, Мавка) привела їх після багаторічних поневірянь до благословенного Полісся. Тут НАУЧИЛИЧІ успішно і яскраво жили аж до Льодовика, полюючи на мамонтів, носорогів і печерних ведмедів, вдосконалюючи виробництво крем’яних знарядь, приручаючи (вперше у світі!) коня, винаходячи (вперше у світі!) колесо, лук, стріли тощо.

Слід НАУЧИЛИЧІВ – слід праукраїнців! – простежується в усіх шарах геологічних і археологічних культур!

Колишній галичанин – ГАЛЛ – Жулько ВІРНИЙ у XIX столітті написав два романи, а фактично трактати: «20 тисяч ЛЛЄ під водою» і «Таємничий острів», де змальовує яскравий образ героїчного НАУЧИЛИЧА, борця за свободу ОРІЇВ у тодішній колоніяльній Індії – капітана НІМОГО. Корабель, на якому Німий збороздив п’ять океанів, так і зветься: «НАУЧИЛИЧ»! Чому ж президент В.Ющенко досі не дав українцям ВІРНОМУ і НІМОМУ звання Героїв України?
Інший галичанин, якого вороги України видають за голландця, – маляр ВиЛЛЄм КАЙФ (від санскритсько-українського дієслова «КАЙФУВАТИ»!) написав геніяльну картину «Натюрморт із НАУЧИЛИЧЕМ». Се полотно в середині 80-х років минулого століття разом із іншими шедеврами з колекції швейцарського мецената демонструвалося в київському Музеї українського образотворчого мистецтва. І се знаменно! Бо КАЙФ не тільки явив портрет НАУЧИЛИЧА (див. репродукцію 2). Подивіться, яким МЕАНДРОМ виграє начебто недбало зрізана шкуринка лимона на сьому українському шедеврі (тільки-но спробуйте, голляндці, претендувати на нашого генія!) і як се перегукується з МЕАНДРОВИМ орнаментом на кістяному браслеті з Мізинської палеолітичної стоянки на Чернігівщині (25000 років до Р.Х.)!

Але радійте, торжествуйте, пишайтеся, українці – повноправні представники першонації і першодержави Оратти! НАУЧИЛИЧІ живуть досі!!! Се стало відомо 1984 року. Цитую публікацію чесних і щирих журналістів 12 липня 1984 року «Дивовижна знахідка»: «Біля берегів Папуа Нової Гвінеї (Ось куди ми сягнули! – М.С.) на глибині 300 метрів виявлено колонію осіб із роду НАУЧИЛИЧІВ (підкреслення моє. – М.С.), які, як досі вважали (Хто? Українофоби? – М.С.), вимерли ще 570 мільйонів років тому… Але недавно один колекціонер на острові Манус (Тихий океан) повідомив, що хвилі досі викидають на берег острова «свіжі» рештки. Після сього двоє американських вчених розпочали пошуки і знайшли цілу колонію сучасних НАУЧИЛИЧІВ (підкреслення моє. – М.С.)
Отже, маємо вже не 7000-літню, а, як мінімум, 570000000-літню першонацію НАУЧИЛИЧІВ! Се таке глибоке коріння – в Україні, Франції, Індії, Голляндії, Папуа Новій Гвінеї…, що нам, представникам сієї першонації і першодержави, не страшні тепер ані вибори до Верховної Ради, ані газові шантажі світової українофобії. Нічим і ніхто нас із цієї землі не виколупає! Слава нам!

Микула СИВІРКО-СЕЛЯВІВОВИЧ м.Теля-Вів, Палений стан