Замість скверу – кухня?

Мешканці будинку № 29 на проспекті Перемоги звернулися з листом до Київського міського голови, Головного державного санітарного лікаря столиці, начальників управлінь і народних депутатів України з листом, у якому просять не допустити будівництва домашньої кухні, яке планується на прибудинковій території, на місці зеленої зони та дитячого майданчика загальною площею близько 0,5 га. У листі зокрема йдеться про таке:

«Ми категорично проти ліквідації зеленої зони та дитячого майданчика. На підтримку будівництва цього об’єкта так звана «ініціативна група» підписи збирала навіть із застосуванням погроз та задобрювань. В основному такі підписи отримали від пенсіонерів. Будівництво об’єкта негативно вплине на технічний стан нашого будинку, який без капітального ремонту стоїть із 1972 року.

Просимо поінформувати нас про правомірність землевідведення під це будівництво, нібито здійсненого ще 2003 року, та про дотримання норм щодо прибудинкової території з розрахунку на кількість мешканців.

Мешканці будинку № 29 на проспекті Перемоги: ЛИПСЬКИЙ О.М., ДИКОВА І.О., МАКЄЄНКО Г.В., ГЛУШЕНКО Н.С. та інші (усього 81 підпис)» .