Чудовий настрій подає вам… лапу

До новорічних свят залишається якихось два тижні. А слідом за ними зустрічатимемо за східним календарем Рік Собаки. Ті, хто пам’ятають про ці дати, уже активно скуповують у продавців відповідні сувеніри й готують подарунки. Але ж окрім матеріальних цінностей можна отримати задоволення й від споглядання оригінальностей природи.

Лише ті, хто зможуть у вихідні вислизнути з теплих обіймів дивану, поліпшать свій настрій на дог-шоу. Два дні, 17-18 грудня, у столичному Національному комплексі «Експоцентр України» (просп. Академіка Глушкова,1, павільйон № 17 з 10.00 до 18.00) триватиме Міжнародна виставка собак усіх порід ранга FCI-CACIB «Кришталевий кубок України-2005». У дійстві братимуть участь понад 2000 домашніх улюбленців, 124 порід.

Виставку, що вже стала традиційною, організувала Кінологічна спілка України. Ініціативу підтримала Київська міська держадміністрація. Уперше в нашій державі буде представлено породи: ховавард; Джек-Рассел, чеський та норфолк тер’єри; чеський вовчок; польська подголянська та низинна вівчарки. Під час показів оберуть найкращих собак і відзначать досягнення кінологів у низці номінацій. Оцінюватимуть конкурсантів 14 експертів із 13 країн.

Олександр НІКОЛАЄНКО