За «мобільник» – шнурок на шию

Співробітники Святошинського райуправління міліції затримали чоловіка та жінку, яких звинувачують у вбивстві їхньої знайомої. Як повідомили в центрі громадських зв’язків столичної міліції, до райуправління звернулася громадянка й повідомила, що її співмешканець задушив жінку. Однак пізніше з’ясувалося: саме заявниця була ініціатором убивства. Їй дуже сподобався мобільний телефон подружки.

Подробиці убивства, повідані дівчиною, здалися настільки неймовірними, що в її розповідь спочатку не повірили й правоохоронці, але отриману інформацію все-таки вирішили перевірити. Слова дівчини підтвердилися, однак вона не згадала однієї обставини злочину, про яке розповів інший учасник убивства.

Чоловік, затриманий міліціонерами, повідомив, що під час суперечки саме заявниця виявила бажання привласнити собі чужий мобільний телефон. Спочатку жертву душили мотузкою, потім – шнурками від черевиків. Добили жінку цеглиною. Потім продовжили пиячити, а вранці закопали тіло.

Невідомо, як би довго правоохоронцям довелося розшукувати вбиту і розслідувати цей злочин, коли б співмешканець не почав систематично бити «кохану» жінку. Після кількох таких «виховних» сеансів вона вирішила позбутися чоловіка.

Жінка тепер, мабуть, теж не уникне покарання, адже її підозрюють у замовленні вбивства. Заробили зловмисники на цьому двісті гривень – саме за таку суму продали мобільний телефон жертви.

Інф. «ВК»