«Майбутня зірка журналістики»

Національна спілка журналістів України та Рівненський Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка С.Дем’янчука (МЕГУ) для учнів випускних класів середніх шкіл, ліцеїв та гімназій оголошують конкурс «Майбутня зірка журналістики». Переможець конкурсу без вступних випробувань буде зарахований на безоплатну форму навчання на спеціальність «комунікація» в МЕГУ і при успішному виконанні навчальної програми одержить два дипломи: один диплом Інституту імені Яноша Кодолані (Угорщина), дійсний на території ЄС, і – МЕГУ за спеціальністю «Журналістика», дійсний на території України.

Учасник конкурсу, який здобуде друге місце, буде зарахований на навчання за цими ж спеціальностями на умовах 50-відсоткової оплати за навчання. Лауреати конкурсу будуть зараховані на навчання без вступних випробувань.

Умови конкурсу:

Участь у конкурсі мають право брати всі випускники середніх шкіл, ліцеїв та гімназій України.

Конкурс проходить у 2 тури. Перший тур – заочний. Його учасники до 1 березня 2006 року (за поштовим штемпелем) повинні відправити на адресу: 33027, м.Рівне, вул. С.Дем’янчука, 4 завірені у відповідних редакціях свої кращі публікації у масмедіа (преса, радіо, телебачення).

Переможці першого туру візьмуть участь в очному другому турі, який у квітні-травні 2006 р. відбуватиметься у всіх регіонах України. Переможці другого туру на позаконкурсній основі одержать право здобувати європейську освіту в українському навчальному закладі – МЕГУ.