Галкін «накаркав» розлучення

Стала відома справжня причина розлучення Алли Пугачової і Філіпа Кіркорова.

Всупереч тому, що примадонна і Максим Галкін завжди наполягали на виключно дружньому характері своїх стосунків, виявилося, що вони значно інтимніші.

Так, в усякому разі, стверджують офіціанти одного  елітного московського ресторану. Останнім часом Алла Борисівна і Максим Галкін, який усюди її супроводжував, стали завсідниками цього закладу. Саме тут парочка святкувала новосілля співачки  після розлучення з Філіпом. І саме тут Алла Борисівна вперше привселюдно назвала молодого супутника Максима Галкіна  своїм чоловіком. Сталося це за кілька днів до офіційного оголошення про розлучення  з Кіркоровим.

Працівники ресторану в центрі Москви звикли до  зіркових гостей. Тому, коли ввечері туди приїхали Пугачова з Галкіним, вони поставилися до цього спокійно, не припускаючи, що на них очікує справжній шок. Офіціант, як звичайно, підійшов до столика, щоб прийняти в Алли Борисівни і Максима замовлення. І отут  примадонна заявила, що сьогодні вони з ЧОЛОВІКОМ воліють легко повечеряти. Коли настав час розплачуватися,  Алла Борисівна оголосила, що рахунок оплатить її ЧОЛОВІК.

Наближені до співачки люди кажуть, що Галкін остаточно закрутив голову Пугачовій:  вона часто ночує  у Максима, готова витратити цілий день, аби купити йому дорогий подарунок, пише daily.com.ua.