Невичерпної енергії та оптимізму

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Від імені Київської міської влади сердечно вітаю вас із професійним святом!

Ми стали свідками того, як завдяки електронним засобам комунікації змінюється обличчя сучасної цивілізації, ламаються стереотипи минулого, а світове співтовариство стає більш відкритим і демократичним.

Не стоїть осторонь цього шляху і Україна. Важко переоцінити роль засобів телекомунікації і зв’язку в житті нашої держави. Радіо, телебачення і зв’язок стали могутнім чинником в утвердженні громадянського суспільства, соціальної справедливості і національної єдності.

Однак, хоч би якою потужною була техніка і якою надсучасною – технологія, без людини, без кваліфікованого фахівця вони б втратили будь-який сенс.
Дорогі друзі! Прийміть щирі слова вдячності за високу відповідальність і працелюбність, які ви виявляєте щоденно. Саме завдяки вам Україну знають у світі, а громадяни нашої держави відкривають для себе інші країни.

Кияни вдячні вам за об’єктивну і неупереджену інформацію в радіо– і телевізійних програмах про життя столиці, за принципову і вимогливу оцінку діяльності міської влади.

У день професійного свята бажаю вам невичерпної енергії, оптимізму, нових успіхів, спрямованих на зміцнення і розквіт нашої держави.

Міцного вам здоров’я, щастя, творчого натхнення, родинного тепла, любові і злагоди!

З повагою Київський міський голова Олександр ОмельЧенко