Вінницька змінила штанці

Олена Вінницька презентувала альбом «007». Однойменна композиція – єдина нова на ньому. Переважно на платівці – різноманітні сюрпризи для шанувальників.

Сюди увійшли пісні з дебютної платівки «Світанок», а також ремікси на хіти від ді-джеїв Мажора, Лемона та екс-учасника проекту «Гірчиця». Співачка зазначила, що кожен із реміксів став для неї своєрідним відкриттям, яке допомогло по-новому побачити власні пісні. «Коли я вперше слухала твори ді-джеїв, то дуже здивувалася, – каже Олена. – З одного боку, це начебто й мої пісні, з іншого – зовсім нові композиції як за звучанням, так і за настроєм». Крім того, на диску всі чотири відеокліпи співачки: «Давай забудемо все», «Світанок», «Измученное сердце», «007».

Олена активно працює і над новим   альбомом, який  має вийти вже восени. Вона навіть заспівала на презентації нові композиції – «Звездочет» та «Самотність». Новий матеріал пані Вінницької відрізняється від попереднього, але не більше, ніж нинішній вигляд співачки: хуліганську шапочку вона змінила на елегантний капелюшок, а подерті  джинси – на офіційні штанці.