Цілуйтесь на здоров’я!

Минулої неділі кияни і гості столиці мали змогу стати свідками масових поцілунків, організованих для них торговою маркою «Aquafresh Extrem Clean».

Попри чотирьохгодинний розігрів з розвагами і конкурсами відповідної тематики, лише 37 пар, із тисячі заявлених, виявили бажання піднятись на Венеціанський міст і оприлюднити свої високі почуття. Найдовший поцілунок тривав понад 18 хвилин. Рекордсмени Тетяна Калучіна і Павло Кузнєцов кажуть: «Почуттів не варто соромитися. Адже любов – це теорема, яку треба доводити щомиті!»

Взагалі-то цілуватися непросто. Для багатьох народів світу це дійство має глибоке сакральне значення. Підрахувати всі види поцілунків і видати своєрідний путівник-енциклопедію практично неможливо. У деяких народів Океанії закохані труться кінчиками носів, монголи одне одному облизують щоки, а ескімоси виявляють свою любов і повагу язиками... На думку професорів цьом-цьомочних наук, а такі існують, завдяки поцілункам людство стало більш чуттєвим і розвиненим. «Сліпі» поцілунки (66 відсотків закоханих при цьому заплющують очі) сприяють народженню фантазій і вгамуванню стресів. Жодні рукостискання не спроможні передати ті відчуття, які ми отримуємо через губи (вони чутливіші за пальці в 200 разів!). У тих, хто цілується хоча б сім разів на добу, зуби здоровіші і біліші. А ті чоловіки, які перш ніж піти на роботу цілують своїх дружин, живуть на п’ять років довше ніж ті, хто уникає таких приємних подружніх обов’язків...