Мрія міністра

Нині в органах внутрішніх справ  працює 41 тисяча жінок, серед яких майже 16 тисяч сержантів і офіцерів. Вони представлені в усіх службах МВС – у слідстві, карному розшуку, кримінальній міліції, у справах неповнолітніх, у Державтоінспекції, експертно-криміналістичному й адміністративному блоках, у відомчій науці й на викладацькій роботі.

У рамках заходів, присвячених Дню матері та Міжнародного дня сім’ї, у МВС було підбито підсумки конкурсів, оголошених управлінням виховної роботи з персоналом МВС редакцією журналу «Жінка». Тож до Києва запросили кращих з кращих жінок-міліціонерів, яким вручено відомчі нагороди і грошові премії. Серед нагороджених – начальник управління ДАІ Одеської області полковник міліції Марія Стоцька, начальник слідчого відділення відділу внутрішніх справ Центрального району міста Миколаєва підполковник міліції Галина Борщевська, начальник оперативно-довідкової служби по розшуку безвісти зниклих громадян при управлінні карного розшуку ГУ МВС України в м. Києві майор міліції Аліна Савченко та інші.

Під час церемонії виступив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Він сказав, що його заповітна мрія – бачити серед співробітників відомства не менш як половину жінок.