Хочеш схуднути – стрибай і посміхайся!

Компанія «МакДональдз Україна» започаткувала нову освітню програму «Це те, що я їм і як я живу... я це люблю!»

Про акцію розповідає безпосередній її учасник – Абсолютна Олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Катерина Серебрянська:

– Основне завдання телепрограми «Ранкова гімнастика з Катериною Серебрянською», що транслюється на ICTV – популяризація справді здорового способу життя серед жінок. По-перше, весь комплекс вправ розроблено на основі мого досвіду, досвіду тренера Ксенії Слюсар і моєї мами. Особливість цього курсу в його простоті. Щоб його виконати відповідної підготовки не потрібно. 

– Цей комплекс розраховано лише для жінок. А що робити нам, чоловікам?

– Якщо є бажання – приєднуйтеся. Хоча б для фізичної підтримки. Наприклад, деякі «п’ятничні» вправи виконуються в парі.

– У такому разі, хто буде вашим партнером?

– Наприкінці кожного тижня до студії приходитиме гість. Цієї п’ятниці – Ольга Сумська, потім – Олег Михалюта (Фагот), далі – Маша Єфросиніна, Юрій Горбунов...

– Чув, що під час зйомок схудли на п’ять кілограмів. А наскільки схудли ваші гості?

– Це треба їх запитати. Хочу, ще раз наголосити: комплекс передусім розраховано для жінок. І час підібрано вдало – о сьомій тридцять. Якщо жінка захоче тренуватися разом із нами, то за десять урочних годин, без особливого навантаження і голодування, вона помітить результати.

– А як досягти найвищих результатів?

– Не відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні. Не насилувати себе і не змушувати. Частіше посміхатися і думати: «Ти задоволена собою – ти змогла, ти зуміла себе пересилити!»