А Тигипко, виявляється, закохався

Багатьох українців спантеличила поведінка Сергія Тигипка.  Ревний прихильник і активний керівник виборчого штабу провладного кандидата на пост президента України Віктора Януковича, що задля перемоги свого патрона навіть залишив напризволяще Нацбанк, несподівано після другого туру добровільно пішов одразу з двох посад.

І як тоді журналісти не допитувалися у Сергія Леонідовича, що спонукало його до такого кроку та яким було прощання з Віктором Федоровичем, він лише віджартувався: мовляв, не плакали й чарки разом не пили.

Після тієї пам’ятної прес-конференції, що якраз збіглася з початком Помаранчевої революції, відставний головний банкір і екс-начштабу біло-голубих перестав з’являтися на публіці. Це породило серію чуток. Говорили навіть про його загибель. Щоправда, в прес-службі очолюваної Сергієм Тигипком партії «Трудова Україна» з того відверто сміялися і запевнили, що їхній лідер у доброму здоров’ї і настрої катається на гірських лижах в австрійських Альпах.

А тепер от від близького оточення головного трудовика стало відомо, що Сергій Леонідович наприкінці минулого року вирішив змінити не лише рід занять, а й особисте життя.

Він розлучився з дружиною Наталею, з якою одружився ще в студентські роки. Понад два десятиліття вони були прекрасним тандемом не лише в сімейному житті, а й на тенісних кортах. А тепер має намір знову одружитися. Новою обраницею Сергія Тигипка стала киянка Вікторія Лапотовська – молода, вродлива й успішна бізнес-леді, яка не перший рік займається підприємництвом. Єдина прикрість: батькова улюблениця, двадцятилітня донька Ганна, кажуть, вороже ставиться до його нової обраниці.