«Наша пісня» не вмре, не загине

Нещодавно на небосхилі українського шоу-бізнесу з’явився новий проект Національної телекомпанії України, Київського національного університету культури та мистецтв і корпорації «Укрконцерт» – «Наша пісня».

Як стверджують засновники, проект високоякісний і своєчасний. Уперше «Наша пісня» вийшла в ефір Першого національного на початку минулого року. Щоп’ятниці протягом року телеглядачі мали змогу дивитися, вболівати, голосувати за улюбленого виконавця.

Підбиття підсумків конкурсу та нагородження виконавців відбулося в Палаці «Україна». На прес-конференції генеральний продюсер проекту Михайло Поплавський запевнив, що в ньому матимуть змогу брати участь невідомі виконавці і він буде відкритим для всіх.

Цього року Палац «Україна» не побачив нових облич – виступали відомі виконавці, такі як Ніна Матвієнко, Іван Попович, Віктор Павлік та інші. Шалені овації залу викликала пісня «Ні, я не ту кохав» у виконанні дуету «Світязь» та гурту «Тартак», який співає винятково репові пісні. Цікавинкою концерту став виступ гурту «Чорнобривці» з піснею «Ти ж мене підманула». Здивування публіки змінилося захопленням – народна пісня в реповому стилі у виконанні трьох афроамериканців – справді екзотика.

Усім переможцям проекту «Наша пісня» вручили кришталеві нагороди з вкарбованим у полум’я свічки скрипковим ключем та диплом лауреата конкурсу. Зокрема, нагороду Світлані та Віталію Білоножкам за пісню «Яблука падали» вручав головний редактор «Вечірнього Києва» Олександр Балабко (на знімку праворуч).

Загалом, проект «Наша пісня» можна вважати вдалим: він засвітився на українському телебаченні. Про подальші надбання та здобутки проекту можна буде поговорити вже наступного року, а поки що продовжуймо вболівати за улюблених виконавців.