Чотири трупи в магазині

Учора вранці в місті Вишневому Київської області в приміщенні складу-магазину ПП Зінькова співробітники громадського формування «Щит» знайшли мертвими двох чоловіків і двох жінок.

Як повідомляють у центрі громадських зв’язків ГУ МВС України в Київській області, за попередніми даними, всі четверо були задушені. Утім, як стверджують фахівці-судмедексперти, перш ніж задушити, жертв били. Про це свідчать і численні криваві плями в приміщенні. Усі жертви злочину – працівники цього ж підприємства, що спеціалізувалося на торгівлі горілчаними та безалкогольними напоями.

– Приміщення магазину розташоване в дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Лесі Українки, – каже начальник центру громадських зв’язків обласного управління міліції Микола Жукович, – вбивство сталося рано-вранці, а можливо, навіть пізно ввечері. Подробиці з’ясовують співробітники слідчо-оперативної групи.

Наразі відомо, що працівники магазину затрималися на робочому місці. Торговельний заклад зазвичай працює до 19 години. Того вечора оператори пульту централізованої охорони близько 22.00 з’ясовували, чому в магазині ще не ввімкнено сигналізацію. На їх дзвінок відповіли. Близько години ночі співробітники охорони намагалися зв’язатися з працівниками магазину ще раз. Утім, цього разу марно. Мобільний патруль потрапив до приміщення магазину близько другої години ночі. Тоді все й з’ясувалося. Очевидно, це або невдале пограбування, адже зловмисники могли не знати, що співробітники затрималися на роботі, або ж ретельно сплановане вбивство.