У пітьмі код важко набрати

Зиновій Остапович БЕРЕГОВИЙ із Святошинського району, подякувавши жеку №807, що опікується будинком №24 на вулиці Жмеринській, за встановлені в під’їздах металеві двері з кодовими замками, поскаржився, що тепер увечері мешканцям дуже непросто потрапити до своїх помешкань.  Адже освітлення біля під’їздів немає, а щоб дістатися до вхідних дверей, потрібно піднятися східцями. Це й вдень непросто, особливо людям немолодим, бо перил чомусь не передбачили, а в сутінках і поготів. Того й дивись, отримаєш травму. Та й, підійшовши до дверей, у темряві маєш навпомацки набирати потрібний код. Не всім це вдається, от іноді літні люди й чекають, поки хтось виходитиме з будинку і впустить їх. Жек зглянувся на звернення мешканців першого під’їзду і обладнав там зовнішнє освітлення, але ж до  квартир незручно діставатися і тим, хто живе й в інших під’їздах.

Як повідомив редакції головний інженер жеку №807 Святошинського району Петро Олександрович ФЕДЛЕР, хоча зовнішнє освітлення під’їздів і не передбачене проектувальниками будинку, зважаючи на незручності для мешканців, які виникли після встановлення броньованих дверей, жек планує обладнати ним усі під’їзди, але до Нового року зробити це не встигне. Та до кінця січня 2005 року з цією роботою електрики жеку впораються.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.