Володимир КЛИЧКО, Інтерконтинентальний чемпіон з боксу:

«За подіями в Україні стежить увесь світ. І я прилетів із Лос-Анджелеса, де мій брат Віталій готується до поєдинку за звання чемпіона світу, щоб підтримати нашого Президента Віктора Ющенка. Вітаю всіх, хто вийшов на майдан Незалежності відстоювати основи демократії й сподіваюся, що все обійдеться без ексцесів і перемогу вдасться здобути мирним шляхом.

Ми з братом вирішили підтримати Віктора Ющенка тому, що імідж України створювався довго й різними людьми, зокрема й артистами та спортсменами. І ми не хочемо, щоб цей імідж став негативним.

Як у спорті, так і в політиці, боротьбу ведуть за чітко обумовленими правилами, і якщо спортсмен порушує їх, його дискваліфіковують, а результат анулюють».

Олег ЛУЖНИЙ, колишній капітан київського «Динамо» і національної команди України:

«Я вірю в Україну, а тому переконаний, що 21 листопада переміг Віктор Ющенко. А влада сфальсифікувала результати волевиявлення народу. Закликаю своїх співвітчизників об’єднатися заради правди та справедливості».

Cергій РЕБРОВ, колишній гравець «Шахтаря» та київського «Динамо», член національної футбольної команди України:

«На мітинг до пам’ятника Святому Володимиру в Лондоні на підтримку Віктора Ющенка я прийшов разом зі своєю родиною. Хочу наголосити, що підтримую народного кандидата, хоч я і народився у Донбасі. Там теж живуть люди, які прагнуть демократичних змін і яким не байдуже майбутнє своїх дітей та своєї країни».