Голосистий Джек

Настирливим, безперервним гавканням пес із кличкою Джек довів господаря до... суду. Собака, зрозуміло, зробив це не зі зла: у такий спосіб він скаржився на самітність, поки той, кого він любить, був на роботі. Але сусіди втомилися слухати сумні завивання пса й подали на його власника до суду.

Джек ще з дитинства вирізнявся зайвою «говірливістю». Маленького розпатланого цуцика підібрав на вулиці добрий перехожий і оселив у своїй квартирі. З тих пір вдячний пес невпинно висловлює любов до свого господаря голосним гавкотом. У Джека не було б лиха, якби господар щоранку не йшов так надовго із дому. На самоті пес скавучав, вив, гавкав – словом, нудьгував страшенно. Сусіди, звичайно, його тугу розуміли, але за рік втомилися слухати собачі концерти й звернулися до суду.

Вони мають намір домогтися виселення пса з будинку. Якщо сусідам вдасться довести, що пес порушує громадський порядок, Джека можуть розлучити з господарем назавжди. Але зробити це не так просто, бо за законом, упродовж дня живим істотам дозволяється не лише розмовляти, а навіть кричати й гавкати.