З глибин земних цілюща б’є вода

Відтепер і жителі вулиці Заболотного та прилеглих до неї будинків зможуть насолоджуватися прозорою чистою цілющою водою, яка мільйони років пробула в земних глибинах.

Новий бюветний комплекс, який днями відкрили у мікрорайоні Теремки-1, збудували за кілька місяців працівники ЗАТ «Шведсько-українська група» на замовлення КП «Буджитлопослуги». З новим досягненням жителів Теремків привітала голова Голосіївської РДА Тетяна Строкань. Вона побажала всім міцного здоров’я, яке забезпечить цілюща питна вода. Пані Строкань зауважила, що на будівництво бювету затрачено 490 тисяч гривень, з яких 160  виділила міська влада. Вона також зазначила, що якість питної води постійно контролюватиметься санітарно-епідеміологічною станцією Голосіївського району.

«Ми на цьому не зупинимося, і до кінця року плануємо відкрити ще один бювет на Деміївці. Загалом же бюветів будуватимемо стільки, скільки буде потрібно», – наголосила пані Строкань. А депутат Київради Людмила Закревська, вітаючи мешканців мікрорайону Теремки-1, зауважила, що бювет тут збудували завдяки злагодженій роботі Голосіївської райдержадміністрації та виконавців замовлення. Аби вода була цілющою і несла здоров’я, отець Павло з церкви святих мучеників Бориса і Гліба освятив її.