До нас їдуть богатирі з Москви

Відомо, що прем’єр-міністр Уїнстон Черчілль був товстуном і носив одяг 64-66 розмірів. Як зазначали його сучасники, одягнутися навіть йому в Туманному Альбіоні, було не так-то уже й просто. Українська нація, якщо пригадати Кирила Кожум’яку або Василя Вірастюка, також не вельми тендітна. Тож як бути нашим богатирям, які потребують штани 70-го розміру?.. У торговельній мережі пропонують зазвичай вироби 54-58 розмірів.

Пересічні велетні можуть придбати  модні й якісні речі за помірною ціною у столичному магазині «Черчілль», що на вулиці Льва Толстого, 25/2.

Фінський одяг комфортний

Тут є все – від 54-го до 74-го розміру, від спідньої білизни – до пальта. Переважно одяг відомих фінських фірм, звичайно, не такий дешевий, як китайський чи турецький, але він максимально підходить для нашого клімату: «витримує» перепади температури, не втрачає вигляду у негоду, у ньому комфортно в дощ і сніг.

Крім того, запропоновані речі – вишукані, стильні, підкреслюють імідж.

– На жаль, у Києві є лише чотири магазини, що продають одяг великих розмірів, – каже заступник директора «Черчілля» Ольга Несвіт. – Тому придбання виробів для цієї категорії людей є актуальною проблемою. Водночас, стильних і добротних светрів, білизни, спортивних костюмів та чоловічих ременів в інших магазинах немає. До нас приходять їх купувати не тільки кияни, а й приїжджають велетні з усіх регіонів України. І навіть із ближнього зарубіжжя. Адже наш товар розрахований на споживача з середнім достатком.

У цьому магазині одягаються депутати, бізнесмени, пересічні громадяни. Деякі з них соромляться своїх габаритів, хоч є богатирі і без комплексів.

По штани… до Києва

Якось до київського «Черчілля» завітав москвич, щоб купити брюки 66 розміру. Він скаржився продавцям, що ті, які він придбав удома, були неякісні – швидко протиралися і зношувалися – уже за місяць. З останньою надією мешканець Білокам’яної звернувся до сусідів, які й запропонували йому добротні брюки.

На елегантний костюм, приміром, 74-го розміру, потрібно майже 10 метрів тканини.

– Весь фірмовий одяг, що ми пропонуємо нашим богатирям, – з натуральних тканин: вовни, бавовни та віскози, – продовжує Ольга Миколаївна. – А спортивні жіночі й чоловічі костюми з флісу навіть тепліші, ніж вовняні. До того ж не скачуються і краще носяться. Вони зручні для прогулянок й активного відпочинку.

Новинкою сезону є демісезонні куртки з коатину, які не промокають.

Зазвичай сюди заходять вибирати одяг для своїх богатирів жінки. Адже витягнути чоловіка у магазин іноді складно. Тому доньки або дружини спочатку самі йдуть на оглядини, щоб дізнатися, що почім. Вибирають товар і згодом приводять на примірку сильну стать.

Знижки для членів клубу

– Зараз до сезону у нас можна придбати добротні осінні напівпальта, жіночі та чоловічі пальта, – зазначає заступник директора. – У нас великий асортимент жіночих стильних костюмів, спідниць, брюк. А нова колекція блузок і трикотажу задовольнить найвибагливішу  клієнтку.

Ціни у магазині нижчі, ніж в тих, де пропонують одяг навіть з великими знижками. Адже ми працюємо безпосередньо з виробниками. Завдяки запровадженій клубній торгівлі члени «Черчілля» мають картки з 10-відсотковими знижками.

У повних людей, як правило, фігура непропорційна. Тому магазин надає безплатну послугу: вкоротити чи доточити необхідну річ. Якщо ж богатирі не знаходять тут свого розміру, то роблять замовлення і ми їм доставляємо вироби з фабрик Фінляндії, Німеччини, Італії.

P.S. Не природно намагатися змінити розміри свого тіла. Адже, скажімо, пухкенькі Руслана Писанка, Сергій Крилов, Деміс Русосс не комплексують ніскільки. І почуваються щасливими. А їхній одяг хоч і просторий, зате зручний.