«Оболонь» уже вище, ніж «Арсенал»

Столичні повпреди знову не уникли поразки – вчетверте поспіль навесні. На щастя, турнірна невдача, як і в усіх попередніх випадках, виявилася мінімальною: нинішнього сезону наші земляки лише тричі програли два матчі в одному турі (востаннє – наприкінці вересня).

«Оболонь» – «Зірка» – 3:0

Кіровоградці, судячи з усього, змирилися з аутсайдерською долею. Принаймні в Києві на гідний опір вони не спромоглися. Дубль «оформив» Терещенко, що дало змогу заводському клубу здобути найпершу цього сезону перемогу з великим рахунком. Останній, до слова, міг бути й вагомішим, але Мазуренко не реалізував пенальті: м\'яч парирував Михайлов, син славнозвісного динамівського воротаря 80-х років минулого століття, який свого часу також починав у «Зірці». Відтак оболонці повернули собі статус другої команди Києва.

«Динамо» – «Карпати» – 1:0

«Тренування з підвищеною відповідальністю», за влучним висловом незабутнього Лобановського, принесло чергову перемогу киянам завдяки реалізованому Ринконом пенальті. Гості по перерві, скориставшись інертністю чемпіона, провели кілька гострих контратак, але «постріл» Бровченка прийшовся в поперечину, а Фещук, опинившись сам на сам із Шовковським, програв дуель голкіперу.

«Волинь» – «Арсенал» – 2:1

Каноніри в другому колі поступилися вдруге (до речі, й виграли двічі – типові середняки). Під завісу першого тайму фол останньої надії у виконанні Омелянчука призвів до вилучення киянина з поля й пропущеного голу з пенальті. Бабич, обігравши суперників у відриві, поновив рівновагу, проте наприкінці матчу гості «загубили» біля своїх воріт довготелесого Сачка, який і завдав результативного удару з «другого поверху».