За підтримки Василя Горбаля

Василь Горбаль – добре знаний у Солом’янському районі столиці. І не тільки тому, що тут його обрали народним депутатом України. Відомий він і своєю благодійницькою діяльністю. Так, за сприяння «Фонду Горбаля» відділ культури райдержадміністрації отримав комп’ютер. За словами Дмитра Гапченка, помічника-консультанта народного депутата В. Горбаля, конкретну матеріальну допомогу відчувають і заклади культури району. І не тільки вони. Василь Горбаль фінансово сприяє проведенню ремонту в під’їздах житлових будинків. Цього року вже зроблено ремонт під’їздів у будинках на вулиці Білецького, №№ 22/73, 20
та 18.
Під контроль пан Горбаль узяв ще три будинки: на проспекті Відрадному, №№ 10 та 10-а та на вулиці Донця, 3. Під час зустрічей з помічниками депутата звучить чимало побажань. Це стосується ремонту дахів, сходових майданчиків, встановлення дверей з кодовими замками у кожному під’їзді.
Звичайно, задовольнити всі прохання неможливо, але кожне письмове звернення, яке надходить до приймальні Василя Горбаля, уважно розглядають.