Коли Білик вийде заміж?!

Уже в квітні вийде десятий за рахунком альбом Ірини Білик. Днями відбулися зйомки до нової композиції «Кохання. Отрута».
Пані Білик повністю захоплена доведенням до ідеалу нової музики. Засмучує артистку те, що увага прихильників зараз більше прикута до її особистого життя.

З того часу, як її роман із керівником балету «Арт-класик» та постійним хореографом програми «Шанс» Дмитром Коляденком став фактом відомим, пару постійно переслідують запитання про дату весілля.

У плани Ірини Білик та навіть її менеджменту аж ніяк не входила популяризація нового альбому за рахунок особистого життя. Білик уже переросла цей «жовтий» етап та прагне тримати в таємниці інтимні подробиці.

Та все ж таки сама доля вирішила інакше: пан Коляденко не зміг приховати своїх почуттів і запропонував Ірині руку та серце перед мільйонами телеглядачів, у програмі «Усе для тебе». Сталося це під час виступу артистки, яка, звісно, не змогла утриматися від сліз щастя.

І навіть після такої очевидної демонстрації почуттів обох сторін Ірина Білик усе ж мовчить про дату весілля. Вочевидь, на першому місці для неї залишається творчість.