Підвищення тарифів схвалили

Ще у грудні минулого року, коли Київрада приймала бюджет-2004, у рішенні було записано встановити у першому кварталі поточного року такі тарифи на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті, які покривали б витрати стовідсотково. Столична держадміністрація, виконуючи це рішення, розробила ці тарифи, але…

Учора на сесії Київради депутати повернулися до тарифного питання. Воно викликало дискусії в залі, але рішення, яке фактично підтверджує правильність розрахунків і потребу підвищити вартість проїзду в муніципальному транспорті, було прийнято.
Київрада розглянула майже 80 питань порядку денного. При КМДА утворено нове Головне управління правової політики. Затверджено міську програму ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів, порядок надання туристичних послуг та здійснення екскурсійної діяльності у Києві, збирання і транспортування відходів.

Депутати дали згоду прийняти до комунальної власності столиці «Київський мотоциклетний завод». Для будівництва супермаркетів «Метро» виділено земельні ділянки у Дарницькому та Оболонському районах. Для будівельних майданчиків, де вестимуться підготовчі роботи зі зведення залізнично-автомобільного мосту, територіально-галузевому об’єднанню «Південно-Західна залізниця» передано земельні ділянки у Дарницькому та Голосіївському районах.

Докладніше про деякі прийняті Київрадою рішення читайте в наступному номері.