.:КАЛЕЙДОСКОП:.

В «Арсенала» хочуть забрати три очки
Контрольно-дисциплінарний комітет Національної федерації оштрафував київський «Арсенал» на три очки за невиконання клубом контрактних зобов’язань перед футболістом Василем Кардашем. «Арсенал» оскаржив це рішення в Апеляційному комітеті. Остаточний висновок з цього приводу мають ухвалити найближчими днями.



 
Прощальний дарунок українця «Байєру»
Андрій Воронін, відзначившись голом і блискучою грою в гостьовому матчі з «Гертою», допоміг «Байєру» закріпитися на п’ятому місці в німецькій бундеслізі. Відтак леверкузенський клуб отримав перепустку до Кубка УЄФА, хоча сам українець влітку перебереться до «Ліверпуля».  
«Мілан» хоче повернути Шевченка
Карло Анчелотті, тренер італійського фіналіста Ліги чемпіонів УЄФА, заявив, що клуб зробить все можливе для того, щоб український форвард повернувся до «Мілана». До речі, Шевченко і його дружина будуть почесними гостями на фінальному матчі з англійським «Ліверпулем», який відбудеться в Афінах 23 травня.


Ґран-прі Іспанії завоював бразилець
Феліпе Масса, бразильський пілот «Феррарі», виграв четвертий етап «Формули-1» у Барселоні, випередивши макларенців Льюїса Гемілтона та Фернандо Алонсо. Після цього п’ятірка лідерів сезону набула такого вигляду: Гемілтон – 30 очок, Алонсо – 28, Масса – 27, Кімі Райкконен із «Феррарі» – 22 і Нік Гайдфельд із «БМВ-Заубер» – 15.