Вшанували подолянок

 Центр у справах жінок Подільського району за підтримки районної влади влаштував свято для переможниць міських конкурсів «Киянка року» та «Сім’я року».

 У родині Алли Ясеницької зростає  четверо діток. Вона – педагог-методист, отже займається вихованням не лише своїх, а й чужих дітей. І досить успішно.
 Лікаря поліклініки №4 Людмилу  Мозговенко не одна сім’я вважає рідною людиною. «Дільничним лікарем працюю сорок чотири роки. Кожну родину знаю, як свою особисту, адже лікувати доводилося не одне покоління. Бувало, що мені довіряли не лише власне здоров’я чи здоров’я своїх дітей, а й житейські секрети, просили порад», – каже Людмила Іванівна.
Катерина Маслій теж віддала багато років милосердю. Уже понад тридцять років вона працює старшою медсестрою в районній поліклініці №15.
Євгенія Головач понад сорок років пропрацювала режисером-монтажером на кіностудії імені Довженка, а коли вийшла на пенсію, то сама стала знімати документальне кіно. Під ці проекти позичала гроші в банках, а заставою було власне житло. Ризик виправдав себе – перший фільм про оперну діву Євгенію Мірошниченко глядачі сприйняли досить схвально.
Подарунок цим чудовим жінкам від подільської влади  був оригінальним. У салоні-перукарні їм безплатно навели красу, і вони стали ще вродливішими.