Тюльпани і пісні в дарунок

У Шевченківському районі столиці більш як 16 тисяч ветеранів Великої Вітчизняної війни і кожного з них у ці травневі дні урочисто вшанували. Букети яскравих весняних квітів вручали сивочолим переможцям в АТ «Київпроект», де відбувся святковий концерт «Ніколи не згасне вогонь Перемоги». У дитячому кінотеатрі ім. Чапаєва їх вітали ще й піснями й танцями, і старенькі глядачі не шкодували долонь – плескали після кожного концертного номера. А насамкінець переглянули художній кінофільм «Травневі зорі». Школярі напередодні 9 Травня впорядкували солдатські могили на Лук’янівському кладовищі, а в день свята принесли на цвинтар букети живих квітів.
Чимало захисників Вітчизни взяли участь у покладанні квітів до стели Перемоги, що на однойменній площі нашого міста. Тут на очах виросла гора полум’яніючих тюльпанів та гвоздик.
Незважаючи на дощ, не змовкала цього дня музика у парках відпочинку ім. Тараса Шевченка та «Нивки», де ветерани насолоджувалися фронтовими піснями, під звуки знайомих мелодій згадували свою молодість, тих бойових побратимів, які полягли на полях битв, не дожили до славного Дня Перемоги.
Районна влада не забула привітати також тих, хто нині не виходить уже за поріг свого дому. Усім ветеранам війни вручили продуктові набори.