Смачна каша і теплі шкарпетки

Покладанням квітів до пам’ятника визволителям у селі Троєщині та обеліска Слави на проспекті Маяковського розпочалися святкові заходи з нагоди 62-ї річниці Перемоги у Деснянському районі.
А напередодні ветерани району разом із головою райдержадміністрації Юрієм Захаричевим відвідали Букринський плацдарм і хвилиною мовчання вшанували полеглих у боях за Київ.
Найзворушливішим і найтеплішим вийшло привітання школярів, які підготували захисникам Вітчизни у подарунок до свята вовняні шкарпетки, вив’язані власноруч. Їх вручали не лише на зустрічах учнів із ветеранами, які відбулися в усіх 43 школах району, а й розносили по домівках своїм підшефним юні деснянці-тимурівці. Вони відродили відомий за радянських часів рух і тепер регулярно надають допомогу самотнім людям похилого віку, ветеранам війни та праці. Тому й до Дня Перемоги вирішили порадувати своїх стареньких підопічних.
Закінчилося святкування у Деснянському районі вже традиційним пригощанням ветеранів смачною солдатською кашею та концертом, у якому взяли участь Державний академічний ансамбль МВС України та аматорські колективи. Вони виконали улюблені фронтовиками пісні і марші.